2015. január 18. 15:29 - Gyovai Balázs

Gezellig

Gezellig!

Ezt nem lehet igazán lefordítani. Szuper,tökéletes, nagyon jó. Ezt a szót itt sokszor használják. Ez egy nagyon pozitív szó. Csak ezzel tudom jellemezni az elmúlt 4 hónapot. Ez a kép az edzőteremben készült, előttem fut a Lilla futógépen. Egyébként ez egy recycled edzőterem, valaha uszoda volt, még a rajtkövek is megvannak és marha jól néz ki. Ide járunk hetente 3x. A vicces hogy ugyanannyiért járhat az egész család (4fő) egy hónapig mindennap, mint odahaza egyedül 12 alkalmas bérlettel jártam (50 euro). Gezellig, mert tegnap este áthívtak minket a szomszédok, úgy hogy itt voltak a barátaik is. Gyerekek fél 1-ig játszottak mindenfélét, engem pedig meginvitáltak, hogy játszak velük társasjátékot, ráadásul ez egy házikészítésű szuper asztali játék volt bábukkal meg kártyákkal meg ármánykodással. Najó volt egy kis sör is. Szóval szuper volt!

Ik kan niet dit 100 % vertalen. Super, prima, perfect. Een positief word, wat is hier vaak bruikbaar. Ik kan met deze word ons nieuwe leven beschrijven. De photo was in de sporthal gemaakt. Lilla op de hardlopen machine. Recycled sporthal, wat was origineel een zwembad. Ik vind het leuk, Lilla óók. Dat is grappig, dat hier is hetzelfde prijs voor onbeperkt trainen voor 4 personen, zoals in Hongarije voor mij alléén 12 keer per maand. (50Euro). Gezellig! Gisteravond hebben onze buren uitgenodigd ons. Kinderen hebben tot half1 gespeeld en ik heb ook een gezellig tijd gehad met onze buren en met hun vrienden. Goede samenspeel met handmade board en kaartjes. Met goede speel en goede biertje ook. Dat was gezellig!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mennihollandia.blog.hu/api/trackback/id/tr307085789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása