2014. december 15. 21:05 - Gyovai Balázs

Back to the future

A visszatérés kalandosra sikeredett. Péntek délben megérkeztem Budapestre,majd 4 körül jött az sms, hogy törölték a visszajáratot a Brusselsen, mondván általános sztrájk Belgiumban. Persze senki nem vette fel órákig, majd a reptéri irodán segítettek és hétfő reggel helyett már vasárnap du. 2-kor el kellett indulnom. SAS Koppenhágán keresztül. Az esti közvetlen brüsszeli Brusselsre azért nem tettek fel,mert már csak business hely volt, bezzeg a SAS-on mindkét úton a Businessen utazhattam. A szutyi EP-képviselőkkel. Az egyik folyamatosan az orrából feltörő izzadmányt tartotta vissza Armani öltönyben, zsepi nélkül, hangrobbanás kíséretében. A másik mellém ült és úgy kábé 25-30 %-ot átlógott,mert annyira nem volt kicsi. Így a bal kezem végig a levegőben kellett nyugodjon. S az egészet fokozandó, vki leszálláskor még el is durrantotta magát, mondván hangos a motor és senkise hallja, csakhogy épp akkor maradt abba,mint a moziban, ahogy vki hangosan kommentál aztán egyszer csak kuss lesz. Végül 10 óra utazás folytán újra itt vagyok. És még a pofám se szakadt le!!! Előfordul. Este az (új) autócskám a házikó előtt.

Avontuurlijk terugkomen. Mijn vliegtuig was cancelled, dus ik moest Brussels bellen. Strike in alle België voor maandag. Geen antwoord. Dan één aardig mevrouw in de Budapest kantoor heeft een nieuwe reservatie gemaakt voor mij. Wat ik kan niet begrijpen, ze kon niet mijn reservatie maken voor Brussels, daarom 3 plaats voor Business was beschikbaar. En ik heb met SAS op de business class gevlogen. Eerst naar Copenhagen en daarna naar Brussels. Eerste class was vreemd. EP politici rond mij, maar eerste heeft geprobeerd zijn neus met zijn Armani te schoonmaken en altijd met en leuk geluid. De andere was bij mij en van de twee stoelen hij zat op 125-130 %. Mijn arm was in de lucht altijd. En uiteindelijk en mens van business heeft een wind gelaten met een goede luid. Waarom? Daarom hij heeft tenslotte dit gedaan toen de vliegtuig heeft geland en de motor was opeens uit. Mooi geluid gelijk in de bioscoop, wanneer iemand  zegt iets en de muziek is ineens uit. Dat was vreemd.  Gisteravond zat mijn nieuwe auto dichtbij mijn huis.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mennihollandia.blog.hu/api/trackback/id/tr566985559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása