2015. február 17. 20:06 - Gyovai Balázs

School Netherlands

Ez a kép mindent megmagyaráz,miért szeret egy holland gyermek iskolába járni. Idézem: Bízunk egmásban. Segítjük egymást. Együtt dolgozunk. Senki nem lehet főnök. Együtt örülünk. Nem nevetünk ki senkit. Együtt csinálunk mindent. És nem cikizünk senkit. Ezt a Lilla iskolájában fotóztam. Magyarország nagyon messze van ettől. Oktatásban, toleranciában, dolgok fontossági sorrendjében. Boldog vagyok, hogy itt lehetünk és pont!

Dat photo betekent alles, waarom Nederlandse kinderen vinden de school leuk. Ik heb alles verhaald naar Hongaars. Hongarije is zo ver van dit. Hongaarse onderwijs, tolerantie en belangrijkste dingen kunnen dit niet volgen. Ik ben zo blij, als we kunnen hier zijn!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mennihollandia.blog.hu/api/trackback/id/tr477184251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása