2015. január 21. 21:35 - Gyovai Balázs

Megérkezett / Gekomen

Tegnap este megérkezett! 1 m3 fa, és lesz mit füstölni. Juhéjj! Több mint 1 órán keresztül pakoltam be, de kis hátfájáson kívül semmi. A jó kis HOLLAND levegő. Ma pedig peszgő a menü, vagyis ünnepi sör. Életünk egy újabb része záródott le. Megkaptuk az első foglalót a házunkért, tehát lassan házunk se lesz Magyarhonban. WOW! Egyetlen problémám van, vívódom is vele eléggé. Zavar, hogy nincs igazából honvágyam. 1 percre se. Csak a család, barátok és 1-2 apróság hiányzik, de abból pl. a család nemsoká ideér, barátok meg majd jönnek, ha akarnak.  Barátok már itt is vannak és tetszik az itteni spontaneitás. Ma pl. a munkatársamnál és mondhatom már azt barátomnál, Marconál vacsiztunk. Csak így: Gyertek át! Lillának is van már egy kis hódolója, Marco 6 éves fia Delano csak a Lillára figyel, ha ott van és odavan érte. Az iskola is szuper. Az elmúlt 2 hétben odahaza már vagy 6-8 dolgozat volt, itt még egy se. Micsoda különbség. Na zárom soraimat és mindenkinek hajrá!

Gisteravond is 1m3 houdt gekomen. Heel veel brand! Hoera! 1 uur duurt te inpakken, maar alléén klein beetje rugpijn en niet meer. 100% Nederlandse luchtje.Vandaag's menu: champagne, nee feest biertje. Een nieuwe deel in onze leven. Huis verkocht, eerste deel van de prijs gekregen, dus we hebben niet meer huis in Hongarije. WOW! Een kleine probleem heb ik. Stoort een beetje: Geen heimwee. Niet voor een minuutje.Slechts mijn gezin, sommige vrienden en 1-2 dingen van Hongarije, wat heb ik gemist. Maar. Gezin komt in 5 weken, vrienden ook kunnen hier komen, als ze willen. We hebben vrienden hier ook en ik hou van hun spontaneïteit. Vandaag hebben wij gegeten met Marco's familie. Het was gezellig! Juist: Kom maar! Lilla heeft een nieuwe liefje. Delano, Marco's zoon vind Lilla zo leuk, hij wacht om Lilla te spreken en zeggen: Lilla is het beste! En school is ook prima. In Hongarije hebben de klaas 6-8 toets gehad, maar hier helemaal niks. Wat een verschil! Nu heb ik mijn zinnen dicht gedaan en geluk voor alle mensen!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mennihollandia.blog.hu/api/trackback/id/tr147095991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása