2014. december 07. 22:20 - Gyovai Balázs

Human from Zombieland

Human from Zombieland. Ez az érzés kerülget napok óta. Amikor eldöntöttük, hogy megyünk egy másik országba és készülődtünk, abban bíztunk, hogy valami visszatart. Csak negatív visszacsatolás jött. Most. hogy félig-meddig már kívül vagyunk, pozitív visszacsatolások is jönnek. Egyrészt megszólalt az ország. De nem fog semmi sem változni, mert kicsiben is, nagyban is ugyanaz a baj a rendszerrel. Csak a hatalom a lényeg és a pénz. Ezen a bűvkörön már kívülre kerültem. Itt azt nem látom, hogy nagyban hogy működik. Kicsiben biztos jobban. Én például odahaza elképzelhetetlennek tartottam/tartom, hogy a konkurrenciával menjünk el sörözni vagy amikor a megnyitásunkat ünnepeljük, akkor meglátogasson minket és sok sikert kívánjon.

Human from Zombieland. Enkele dag geleden heb ik dit gevoel. Vanaf de eerste beslissing te verlaten Hongarije heb ik vertrouwen te sommige dingen te laten terugkomen, niet te gaan. Alleen negatief feedback. Nu ben ik half uit van Hongarije, ik kan sommige positief feedbacks zien. Hongarije heeft nu één stem. Jammer, niets zal veranderen. Daarom het probleem is hetzelfde in kleine en grote systemen ook. Vermogen en geld is het belangrijkste. Ik ben uit van deze. Ik kan het zien, hoe is in grote systemen. In kleine systemen is het beter. Het is ondenkbaar in Hongarije te ga naar biertjes drinken met jouw samenloop. Een samenloop komt voor jouw open dag en vertelt jouw groeten, dat is óók onbegrijpelijk in Hongarije.

Egy dologra mindenképp jó ez a blog. Az se baj, ha egy idő után senki se olvassa. De kihullott a férgesse. Első körben a bólogatók és csakúgy barátok. Utána a rosszmájúak és bukásvágyók. Voltak közte meglepőek és voltak közte előre tudottak. Akik nincsenek velem, azok nem ellenem vannak. Csak pusztán távoztak. De nézzük a jó oldalát, csomó ember pozitív csalódást okozott. És nektek nagyon köszönök mindent és hálás vagyok minden jó szóért. Továbbra is tisztelettel egy bukott zombi, akiből egyszer talán ember lesz!

Één beste ding in dit blog. Ik vind het niet erg, als niemand lees na een tijdje. Ik kan het resultaat  kijken. Eerste mensen uit: Knikkers en bijna vrienden. Tweede mensen uit: kwaadaardigen en mislukwensers. Soms verrassend, soms bekent. Wie is niet bij mij is niet tegen mij, denk ik. Ze verlaten. Ik kijk de beter kant. Vaak mensen maakten me positief teleurstelling. Voor deze mensen denk alles en ik ben dankbaar voor alle goede woorden. Eervol voor jullie hebben van één afvallend zombie, wie wil graag menselijk toekomstig zijn.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mennihollandia.blog.hu/api/trackback/id/tr516965695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása