2015. szeptember 13. 22:51 - Gyovai Balázs

Geweldig

Szuper ez a hely! A pénteki napon az öregfiúk csapattal játszottunk a holland-bajnokságban és én voltam a kapus. Az utolsó percben védtem egy nagyot. Nagy élmény volt! Tegnap a fiamék csapata is nyert az ő bajnokijukon. Ma délután pedig 14 gyermeknek tartottunk szülinapi zsúrt. Mindenki nagyon jól érezte magát! Na erre mondja a holland, hogy GEWWELDIGG!!!!!

Geweldige plekje! Op vrijdag heb ik met de 35+ team gespeelt en ik ben de keeper geweest. In de laatste minuut heb ik een grote gereden. Dat was een goede doel! Gisteren Balázs jr. en zijn team hebben ook gewonnen. Vanmiddag was een feestje met 14 kinderen. Iedereen vond het heel leuk en lekker genoten. Dat is de bedoeling : GEWWELDIGG!!!!

A héten életemben először veszekedtem hollandul másfél órát. Ági mama azt mondta,a kkor beszélsz jól egy másik nyelvet,ha már ez is megy. Kábeltv (ZIGGO). Na ez is megvolt és felszabadultnak éreztem magam. Ez egy nagyon jó hét volt. És külön gratulálok a Reninek, ő csak tudja, hogy miért. Csak így tovább!

Deze week kon ik de eerste keer ruziën in het nederlands. Een van mijn oude collega heeft het gezegd, daarna je goed kunt een nieuwe taal spreken. ZIGGO, no comment. Ik voelde me ontspannend en klaar. Dat was een geweldige week. Een gefeliciteerd voor mijn oude collega, ze weet het waarom. Carry On!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mennihollandia.blog.hu/api/trackback/id/tr407786156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása