2014. december 11. 09:11 - Gyovai Balázs

Siker/Success

Hello everybody! Az ötödik sorban van a lényeg. SzuperLilla élete 3. vívóversenyén ezt bírta kihozni magából. WOW!! Na ez a 2. elbizonytalanító tényező,amit még előzőleg írtam. A kiscsaj egyre jobb és hát az őszintét megvallva, választott kedvenc országunk (NL) nem bővelkedik a vívóklubbokban. De valahogy ezt is megoldjuk. Sőt ettől függetlenül is nagyon várja a leány a költözést,mert tudja valami megoldás lesz rá, de neki itt csak jobb élete lehet. A világ legokosabbja,én vagyok a legbüszkébb vívóapuka!!!!

Hello everybody! De essentie zit in de 5de rij. SuperLilla had haar 3de wedstrijd in schermen. En dat was het.WOW!! Dit is de 2de ding, wat maakt onzekerheid voor ons. Ik heb de eerste geschreven. Ze komt beter stap voor stap en eerlijk heeft hier (NL) niet te veel teams voor schermen. (NL) is ons uitgekozen favoriet land. Geen probleem, wij kunnen het óók oplossen. Desalniettemin wacht ze spannend de verhuizing. Daarom weet ze, dat wij kiezen voor haar de beste oplossing en zij zal en beter leven hebben. Zij is het slimste en ik ben de trotste schermenvader!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mennihollandia.blog.hu/api/trackback/id/tr506974251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása